pestan

Simen Skylance gromobrani u kompleksu kompanije Peštan

U kompaniji Simen svi klijenti su podjednako važni – kod gromobranske zaštite nema značajnih i manje značajnih poslova. Ali ne krijemo veliki ponos i zadovoljstvo kada nam poverenje ukaže lider po svim merilima, kakav je aranđelovački Peštan.

Domaća kompanija u privatnom vlasništvu posluje uspešno od 1989. godine. Danas poseduje centralizovani proizvodni i logistički centar na zemljištu površine 35 hektara. U Peštan poslovnom kompleksu postavljeni su SKYLANCE NB-40 gromobrani.

Naš partner: Peštan, Aranđelovac

Proizvodi ove kompanije sigurno su u vašim domovima, ili poslovnom prostoru. Peštan u svom asortimanu ima više od 8500 proizvoda, podeljenih u četiri kategorije – cevna rešenja i sistemi, kupatilska rešenja, rešenja za poljoprivredu i rešenja za domaćinstvo. Za proizvode kao što su cevi za vodu, grejanje, kanalizaciju, drenažu, zaštitni kablovi, trake i cevi za navodnjavanje, kace za donaćinstvo, kante za smeće… možda i ne znate da dolaze iz Peštana. Ali ako želite Confluo centralni ili linearni slivnik, Fluenta sanitarnu keramiku i ugradne elemente, uz naziv brenda pronaći ćete i ime vlasnika – kompanije Peštan. U ponudi su i PVC profili, kao i visokopouzdani PVC prozori i vrata.

Proizvodi se izvoze u Sjedinjene Američke Države i više od 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike. U zemlji i predstavništvima u inostranstvu zaposleno je 1200 radnika.

Savremeni način poslovanja, prema najvišim evropskim i svetskim standardima, složen je i sveobuhvatan. Naši gromobrani su samo deo jedinstvenog sistema zaštite i odgovornosti. Na krovovima 12 proizvodnih hala Peštana postavljena je najveća krovna solarna elektrana u Srbiji, i jedna od najvećih te vrste u svetu, sa 20.000 panela. Stara oprema zamenjena je novom, energetski efikasnijom, kompletna rasveta su LED reflektori i svetiljke najviše energetske klase. Ostvaruju se i velike uštede vode, kao resursa od značaja. Sektor kvaliteta obuhvata dva segmenta aktivnosti – kontrolu kvaliteta i sistem upravljanja, sa pet ISO sertifikata poslovanja, prema standardima u različitim oblastima.

Briga o zaposlenima i lokalnoj zajednici je kontinuirana. Od besplatnog letovanja za porodice radnika i najnovijeg testiranja kliznog radnog vremena, preko sponzorisanja, donatorstava i vođenja akcija u oblastima ekologije, sporta, kulture, humanitarnog rada, do Peštan fešte i Peštan viljuškarijade… smenjuju se događaji koji nose obeležje Peštana. Priznanja i nagrade u struci i van nje, takođe, nisu izostali.

Peštan iz Aranđelovca, tržišni lider u proizvodnji cevi od polimera u jugoistočnoj Evropi ima slogan koji glasi „Mi gradimo poverenje“. Za sada su izuzetno uspešni u tome, a mi iz Simena im želimo da tako bude i ubuduće.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *