Usluga iznajmljivanja dizalice sa korpom

Naša usluga iznajmljivanja auto dizalice s korpom pruža vam visokokvalitetno rešenje za sve vaše potrebe u području visinskih radova. Bez obzira na to da li obavljate radove na građevinskim objektima, održavanju telekomunikacijskih tornjeva, postavljanju ili održavanju gromobranske zaštite, naša dizalica sa korpom je pravi izbor za vas.

Jedna od ključnih karakteristika naše dizalice sa korpom je njena impresivna maksimalna visina od 21 metar. To vam omogućava da pristupite teško dostupnim mestima i obavljate radove na visinama koje bi inače bile izazovne ili nemoguće dostići. Bilo da je potrebno postaviti ili popraviti osvetljenje na visokim stubovima, pristupiti fasadama za farbanje ili reparaciju, ili obavljati radove na krovovima zgrada, naša dizalica sa korpom je pouzdana i efikasna alatka koja će vam olakšati posao.

Svaka usluga iznajmljivanja auto dizalice s korpom podrazumeva i iskusnog vozača/rukovaoca. Možete biti sigurni da će naš vozač/rukovaoc tačno i pažljivo izvršiti sve vaše zahteve za podizanje i spuštanje na željene visine, omogućavajući vam da se fokusirate na svoje zadatke na visini, znajući da ste u sigurnim rukama.

Dužina tereta: 15 metara

Težina tereta/nosivost: 200 kg

Dimenzije

Dužina: 6400mm
Širina: 1960 mm
Visina: 3000 mm