Znanje stručnjaka i proizvodni proces omogućava:

Doživotni vek – zatvoreno vazdušno iskrište gromobrana obezbedjuje da na gromobran neće uticati: kiša I zagađivači i time značajno povećava životni vek SKYLANCE gromobranske jedinice.

Proces proizvodnje – za proizvodnju SKYLANCE, SERELI koristi najsavremenije industrijske procese i dokazane merne tehnike kojima je ovladao kroz višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti.

Fabričko ispitivanje – SKYLANCE uredjaj se, pre isporuke, pojedinačno ispituje u SERELI laboratoriji, a svaki pojedinačni komad se isporučuje sa sertifikatom fabričkog ispitivanja.

Skylance SL 65 – vreme prednjačenja – 90 µs

gromobran sl 65

Performanse Skylance

gromobran sl 65 skylance

SKYLANCE je poslednji i najnapredniji u seriji gromobrana koji je proizvedeo SERELI. SKYLANCE se može pohvaliti poboljšanim performansama, zahvaljujući SERELI-jevom bogatom iskustvu u dizajniranju gromobranske zaštite.

• Visokonaponski blok učestvuje, zajedno sa vrhom, u poboljšanom prihvatanju atmosferkog pražnjenja.


• Nerđajući čelik visokonaponskog bloka ugrađen u unutrašnjosti, dodatno povećava otpornost mehaničke konstrukcije SKYLANCE-a i podnosi visok intenzitet struja atmosferskog pražnjenja.


SKYLANCE-ov zazor iskrišta je zaštićen od kiše i atmosverskih zagađenja.

Konektrori od nerđajućeg čelika se koriste za pričvršćenje spusnih provodnika na hvataljku SKYLANCE. 

 

Skylance konstrukcija

 

SKYLANCE konstrukcija je napravljena od nerđajućeg čelika 304L. Ovo obezbeđuje SKYLANCE – u da bude vodootporan, anti-korozivan i obezbeđuje maksimalnu mehaničku čvrstoću. Vrh je dužine 620 mm za modele SL25, SL45 i SL65. Sigurnosni vijci se koriste da poboljšaju pričvršćenje vrha i hvataljke. SKYLANCE je konstruisan da podnese najstrože olujne uslove i visok intenzitet atmosferskih udara.

Realno izmerena vremena prednjačenja

vremena prednjacenja u tabeli