Simen na 18. Međunarodnom sajmu privrede u Paraćinu

Kompanija Simen učestvovala je od 3. do 5. novembra kao izlagač na 18. Međunarodnom sajmu privrede u Paraćinu. Ostvarili smo značajne poslovne kontakte, a pored uobičajenih prezentacija gromobrana pravnim licima, sa posebnim zadovoljstvom ističemo interesovanje koje su građani pokazali za naše proizvode.

dsc01116

Sajam privrede u organizaciji opštine Paraćin, Turističke organizacije i Udruženja preduzetnika, održan je u Sportskom rekreativnom centru “7. Juli”. Trodnevna manifestacija ponudila je zanimljive sadržaje za više hiljada posetilaca. Preko sto izlagača iz zemlje i regiona na prostoru od oko 1700 kvadratnih metara predstavili su svoje proizvode, uz mogućnost da se sa sajamskim popustima nabave odmah.

U okviru sajma privrede održan je i veoma posećen Sajam zapošljavanja, na kojem je 24 poslodavca sa teritorije Pomoravskog okruga iskazalo potrebu za 102 radnika.

Okrugli sto namenjen privrednicima imao je za teme Zakon o radu i Elektronsko podnošenje prijava za zaštitu intelektualne svojine, uz goste – Zorana Lazića, pomoćnika ministra rada, zapošljavanja i socijalne politike i  Jelenu Tešić, savetnika u Zavodu za zaštitu intelektualne svojine.

sajamparacin01

Ulaz je za posetioce bio besplatan, najsrećniji su dobili su vredne nagrade – televizor, laptop i tablet, a svi gosti su poslednjeg dana uživali u tradicionalnom srpskom specijalitetu – volu na ražnju.

Koristimo priliku da pohvalimo organizaciju i uspeh ove, svake godine sve veće i značajnije, privredne manifestacije i uputimo čestitke nosiocu priznanja Sveukupni pobednik sajma – kompaniji “Ravanica” iz Ćuprije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *